Waarvoor kan je beroep doen op FEET?

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom deze methode voor jou van toepassing kan zijn. De methode wordt afhankelijk van jouw nood bekeken en toegepast.
Ben je vaak moe? Doet je lichaam pijn?
Wil jij je weer goed voelen na een emotionele, traumatische belevenis?
Zie je het niet meer zitten en wil je inzicht in datgene wat jou overkomt en waarom het zich telkens herhaalt?
Wil jij je weer vrij voelen van allerhande blokkades zowel op emotioneel, fysiek, psychisch als op geestelijk vlak?
Kan je moeilijk neen zeggen in relatie naar anderen of naar jezelf? Bijvoorbeeld op werkvlak, in je privéleven of op relatiegebied?
Al deze vragen kunnen door de FEET-methode in relatie tussen het bewuste en het onderbewuste behandeld worden. De FEET behandeling wordt toegepast door middel van de kinesiologie.
FEET is een fysieke, emotionele, energetische therapie, het is een combinatie van Oosterse en Westerse therapieën die zowel lichaam als geest behandelen, dit voor zowel volwassenen als voor kinderen.
Van de Indische Veda’s, de traditionele Chinese geneeskunde en de theorieën van de Duitse fysicus Burckhart Heim wordt een brug geslagen tussen de oude kennis en de moderne Kwantumfysica.
FEET vertrekt vanuit de basis van de inzichten van de klassieke Freudiaanse psyichologieën en de NLP.

 

Ziekte, emotie en genezing

Elke ziekte heeft zijn eigen emotionele verhaal en oorsprong.
Elke ziekte is een genezing van opgestapelde emoties. Een deel van de doorgemaakte emoties worden niet of slecht verwerkt, belasten zowel het fysieke lichaam als de psyche. Niet verwerkte emoties geven aanleiding tot stress en stress geeft aanleiding tot vrije radicalen. Te veel vrije radicalen tasten de cellen van ons lichaam aan. Het herstel hiervan vraagt zeer veel energie met vermoeidheid als gevolg.
Hoe vaak per dag gaat een mens in emotie? Deze emotionele lagen nestelen zich in onze cellen.
Daar de moderne mens meer en meer onderhevig is aan gevoelens van buitenuit gaat het lichaam meer en meer emoties opslaan. De mens heeft het door vele opstapelingen moeilijker en moeilijker met loslaten. FEET grijpt hier in en bevrijdt het lichaam van opgeslagen emoties, traum”s, fobieën ed..
Al deze vastzittende emoties geven gevolg aan allerhande lichamelijke aandoeningen zoals: allergieën, reuma, artritis, fibromyalgie, schildklieraandoeningen, cvs, ms, zona, klierkoorts, kanker enz...
Elke aandoening komt vanuit een speciefieke oorsprong.

In de volksmond wordt nog altijd duidelijk het verband gelegd tussend geest en lichaam:
“Ik schrok mij dood” (is een schrikangstconflict met vastzetting van de emotie op het strottenhoofd met klachten van keelpijn, heesheid, keelontsteking... tot gevolg)
“Ik was verlamd van angst” (motorisch conflict met emotionele vastzetting op het spierweefsel)
“Hij heeft zijn gal gespuwd” (territorium-ergernisconflict met aandoening van de gal)
Zo gaan de emoties van bijvoorbeeld verlatings- en verdrinkingsangsten zich op de nieren vastzetten met allerhande klachten tot gevolg.
De emoties en dergelijke die verband houden met een bepaalde ziekte worden door de FEET behandeling geïntegreerd en het genezingsproces wordt zo op een natuurlijke manier versnelt.
Hoe meer een mens groeit in eigenwaarde, hoe minder bedreigend de omringende wereld wordt, hoe minder vatbaar hij wordt voor emotionele conflicten.
Je voelt je weer veilig in jezelf.

 

Wat is FEET?

FEET brengt resultaat in jouw zoektocht naar oplossingen voor problemen in jouw dagelijkse leven.
FEET gaat over Bewustzijn – bewust zijn. Je bewust worden van hoe jij met jezelf omgaat. Door de behandeling bekom je meer inzichten waardoor de emotionele en fysieke problemen in hoge mate verminderen.
FEET is een aanloop naar een klachtenvrij bestaan.
FEET is een methode om snel en met succes fobieën, pijnen, angsten, trauma’s, slapeloosheid, emotionele problemen en nog veel meer te behandelen.
Door en tijdens het toepassen van deze energetische therapie komen emoties vrij, emoties die jaren of zelfs eeuwen in jouw cellen/DNA systeem vast zitten, die daar gekomen zijn door onaangename belevenissen, trauma’s, door invloeden van buiten uit, door in mede-lijden te gaan, door nog altijd te ondergaan en etc...

 

Hoe werkt FEET?

Door middel van kinesiologie en een combinatie van acupressuur en ademhalingstechnieken.
Kinesiologie is een manuele methode die gebruikt wordt om via spiertesten energieblokkades en allerhande aandoeningen op te sporen en vervolgens met verschillende technieken deze op te heffen. Het evenwicht wordt hersteld zodat het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd wordt en klachten verminderen en verdwijnen.