Tijdens een heerlijke ontspanning op de klanktafel resoneert jouw hele lichaam op de frequenties tussen 4 en 7 Hz. Door de vibratie van de snaren die tijdens de behandeling door mij bespeeld worden, neem je de klanken waar met je hele lichaam, al je zintuigen en organen worden aangeraakt waardoor heling op celniveau ontstaat. Jouw cellen hebben een celgeheugen van al je belevenissen, zowel emotionele, traumatische alsook blokkades die hierdoor ontstaan zijn. Door de vibratie van de snaren worden jouw hersenen in een diepe toestand van meditatie gebracht, van een wakkere toestand naar golven van vlak voor het wakker worden of in slaap vallen.

In deze toestand ziet men vaak beelden van gebeurtenissen van de afgelopen dag. Soms ziet men opeens helder wat men goed of liever anders gedaan zou hebben, zo krijgt men een moment van inzicht. De persoon handelt dan vanuit het onderbewuste deel van de hersenen, die moeilijk of niet beschikbaar zijn voor het bewuste deel.

Op deze manier word je niet enkel geheeld op celniveau wat natuurlijk ook invloed heeft op jouw DNA, tevens worden organen die met de desbetreffende emoties, traumatische belevenissen of blokkades beïnvloed werden geheeld. Deze behandeling is ook erg aan te raden bij stress, overspannenheid en burnout. Tijdens de behandelingen worden heel vaak multidimensionele ervarigen opgedaan.

Men ervaart grotere creativiteit en visuele beelden kunnen zich voor doen. Het besef van het fysieke lichaam kan geheel verdwijen. De Thetastaat is een ideale bewustzijnsstaat voor creativiteit, zelfprogrammering, versneld leren en zelf genezing.

Tijdens deze behandeling :

  • geniet je van een heerlijk klankbad;
  • ben je diep ontspannen en kom je tot rust;
  • worden emoties losgemaakt uit je cellengeheugen en afgevoerd;
  • je zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd;
  • je chakra’s worden geactiveerd en gebalanceerd;
  • kom je uit je hoofd en laat je alle gedachten los;
  • je opent je voor hogere dimensies;
  • bewust worden van je Hogere Zelf;
  • informatie over je levensmissie ontdekken;
  • je creativiteit wordt aangewakkerd.

Indien nodig worden er tijdens de behandeling mantra’s gebruikt, dit zijn transcendentale geluidsvibraties die de kracht hebben sterke spirituele transformaties teweeg te brengen. Mantra is het Sanskriet woord voor: gebed dat de geest bevrijdt.

Mantra’s worden dan ook niet voor niets al duizenden jaren succesvol gebruikt om diepe niveaus van meditatie en realisatie te bereiken.
De Mantra verbindt je met het goddelijke, verhoogt jouw trillingsgetal en werkt diep in op jouw geestelijke-, emotionele- en spirituele welzijn.