Deze massage is meer dan alleen maar genieten ...
Het is een gestructureerde manier van aanraken, waarbij er druk wordt uitgeoefend op de spieren, de energiemeridianen en het bindweefsel. Spanningen verdwijnen en afvalstoffen worden afgevoerd.

Deze massage gaat dieper dan de huid, dieper dan spieren en botten. Ze werkt helemaal door tot in het diepste van je wezen . Het versterkt je levenskracht, zodat je weerstand lichamelijk en geestelijk groter wordt.
De spanningen in je lichaam komen vrij en nodigen uit tot loslaten.

Door de combinatie van verschillende massagetechnieken en hotstones geef
je je veel gemakkelijker over aan dit zaligmakende gevoel van totale ontspanning, een innerlijke diepe rust ontstaat en je droomt helemaal weg.

Het brengt lichaam en geest in balans. Hierdoor ga je positiever denken en je automatisch beter voelen.

Het is de wetenschap zelfs gelukt om de lichamelijke en geestelijke voordelen van een massage vast te stellen. Er werden significante positieve veranderingen in de samenstelling van het bloed aangewezen. Er bleek een duidelijke toename van lymfocyten (witte bloedcellen)en een afname van cortisol (stresshormoon). Zelfs het niveau van oxytocine (geeft het gevoel van veiligheid en geborgenheid) was duidelijk verhoogd.

Om een optimale balans tussen lichaam en geest te bekomen, werk ik altijd empathisch en energiehelend. Gespannen, pijnlijke spieren en blokkades krijgen meer aandacht.

Tijdens een massage heerst er een ontspannen en een energetisch zuivere sfeer, waar aangepaste rustgevende muziek een extra dimensie geeft.
Er wordt met etherische olie gewerkt.