Mijn naam is Brigitte L’hoëst. Als jongste dochter in een gezin van vijf kinderen leerde ik om te gaan met complexe situaties. Hieruit groeide de overtuiging dat er voor alles een oplossing bestaat.

In de afgelopen elf jaar werkte ik als massage therapeute, shiatsu beoefenaar medisch pedicure en bewustzijnscoach.

Naast de verzorgende opleidingen genoot ik van diverse cursussen zoals Chakraleer, Chakrahealing, Bewustwording: enkel inzicht brengt je tot een beter en gezonder leven, Nine Star Qi ‘zielenhoroscoop en de 5 elementen’, Spirituele Psychologie, Mediumschap, kristallen programmeren en gebruiken.

In 2015 werd ik Avalon ELA-Healer, Master Teacher in de Shamballa New Paradigm Transformation en Mandala Healer.

De FEET opleiding is hierbij een complete aanvulling om mensen te helpen in het bevrijden van emoties, fobieën, blokkades en trauma’s op emotioneel, psychisch en fysiek vlak.

De ThoTh initiatie geeft me de mogelijkheid om etherische scheuren in het auraveld op te sporen, te zuiveren en te sluiten. De bezoekende entiteiten worden liefdevol naar het Licht gebracht.

De mens staat helemaal centraal, vandaar ga ik voor grensverlegging, bewustwording, respect voor je zelf en voor de ander, gezondheid, aanpak van je innerlijke angsten, diepe relaxatie en nog veel meer wat jou een beter, vooruit- strevender en positiever leven kan brengen.

Door de emphatische en helende werking ga ik er samen met jou voor om je lichaam en ziel weer in balans te brengen om zo naar de diepe kern van je eigen bron te gaan.

De behandelingen gebeuren in een ontspannen en energetisch zuivere ruimte.

Ik werk zowel met kinderen, jeugdigen als met volwassenen.

 

"In Resonantie"
Beisstraat 10B
3730 Hoeselt (Alt)

Tel: 012 39 46 69
Gsm: 0476 34 39 22
E-mail: brigittelhoest@gmail.com